Pri eshopoch sa zvykne občas zabúdať na to, že aj zásielkové krabice môžu vyzerať dobre a zákazník môže mať zážitok z jej rozbaľovania.

Karol Stýblo z Lyra Chocolate prišiel preto s požiadavkou, spraviť peknú zásielkovú krabicu, ktorá by ich odlíšila a ešte aj kuriér by mal na prvý pohľad vedieť, že ide o balík z LYRA Chocolate. A tejto úlohy sa efektívne zhostil dizajnér Michal Slovák.

Do úvahy treba však brať aj technické obmedzenia a výrobné náklady. Ako najideálnejšie riešenie vznikla preto krabica, potlačená z vonku aj vnútra. Nesie na sebe piktogramy o čokoláde, ktoré vyzerajú ako cestovné pečiatky z rôznych kútov sveta a vnútri je poďakovanie v rôznych jazykoch.

Vymyslel sa k tomu špeciálny spôsob viazania špagátu okolo krabice, ktorý má svoju postupnosť. Aby sa nepoškodil, celý balík sa ešte zabalí do priesvitnej fólie, na ktorú sa lepí aj adresa prijímateľa.

Ako sám Michal hovorí: „Verím, že tento jednoduchý nápad s viazaním špagátov budeme ešte rozvíjať aj pri ďalších baleniach ktoré sa pripravujú. Snažíme sa postupne docieliť to, aby to bol zážitok od jedenia čokolády až po posledný detail na obale.“

https://sketcher.startitup.sk/vdaka-baleniu-lyra-chocolate-ti-bude-cokolada-chutit-este-viac/


Ďakujeme!