Zimná sezóna začala už aj v LYRA Chocolate

Rok sa nám prehupol do zimších mesiacov a tak aj my sme sa trochu priobliekli a meníme sortiment na našej predajni. Od týchto dní už nebude k dispozícii Zmrzlyra, ktorá Vám všetkým skvelo chutila. Ponecháme si iba limitovanú edíciu v kelímkoch (keby bolo vážne treba!!!) 

Pripravili sme si ale pre Vás iné zaujímavosti. Keďže sme čokoládovňa, tak sa asi celkom očakáva mať čokoládu - sľubujeme tá bude. A bude aj horúca čokoláda. V ponuke je mliečna, horká, biela a potom všetky plantážne. Od karamelovej cez Madagascar až po Sao Thome. Všetky príjemne chutia a hlavne zohrejú!

A aby ste nevraveli, že neideme s dobou, tak si u nás môžete vybrať, namixovať a navážiť zo 14 druhov dražovaných produktov. K dispozícii iba u nás na predajni máte prísady do pečenia ako napríklad kakaové maslo, kakaový prach, oriešky, kokosový cukor a nesmieme zabudnúť na voňavú, u nás praženú kavičku niekoľkých druhov. 

No a samozrejme aj nejake "extra" kúsky od našich obchodných partnerov.

Ale veď príďťe nás pozrieť ako sme sa priobliekli do zimných šiat a určite si vyberiete z našich skvelých čokolád a noviniek.

Táto stránka používa pre hladké a rýchle zobrazovanie cookies.